Gedrag

Dierenartsenpraktijk Hoogstraten werkt sinds kort samen met gediplomeerd en erkend hondengedragstherapeut en instructeur Marian van Gerven van ‘Een goed hondenleven’


Zij kan ingeschakeld worden als u vragen heeft over het gedrag van uw hond, of als u en/of uw hond problemen ondervinden door het gedrag van uw hond. Daarnaast geeft zij privélessen om gewenst gedrag aan te leren.
Verreweg de meeste honden worden aangeschaft als gezelschapsdier. Ze zijn onderdeel van het gezin en we beleven veel plezier aan onze hond. Maar helaas gaat dat niet altijd vanzelf.


Een paar voorbeelden uit de praktijk:
- de hond die ineens niet meer alleen kan blijven;
- de hond die altijd maar weer uitvalt naar andere honden;
- de hond die bang is voor mensen
- de hond die angst heeft voor geluiden of
- de hond die de eigenaar over de straat sleurt.


En zo zijn er nog veel meer dingen die een hondenbaasje kan tegenkomen en waarbij deskundige hulp en begeleiding nodig is.
Goede hulp hierbij kan veel oplossen! Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u kijken op www.eengoedhondenleven.nl
Een goed hondenleven’ biedt de klanten van Dierenartsenpraktijk Hoogstraten 2 x per week een gratis telefonisch spreekuur om vragen over het gedrag van uw hond te beantwoorden.
Uiteraard kan er geen diagnose worden gesteld en gedragsproblemen niet worden opgelost tijdens dit spreekuur. Het gratis telefonisch spreekuur is elke woensdag en vrijdag tussen 8.30 en 9.00 uur. U kunt dan bellen naar 06-11017520.

Openingstijden

Maandag08:30 - 18:30
Dinsdag08:30 - 18:30
Woensdag08:30 - 18:30
DonderdagGesloten
Vrijdag08:30 - 18:30

In het weekend zijn wij gesloten.

Huisdierenverzekering

Als grootste huisdierenverzekeraar ter wereld heeft Petplan veel kennis en ervaring opgebouwd. Er kunnen diverse redenen zijn om uw huisdier te verzekeren. Eén ding is zeker: met de Petplan Zorgverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van uw dierenarts.

Lees verder

Afspraak maken

Om voldoende aandacht aan u en uw dier te kunnen geven, werken wij uitsluitend op afspraak.

Bel ons op 035 - 601 42 11 of 035 - 601 52 15.

Spoed

Bel één van de bovenstaande telefoonnummers of buiten openingstijden naar 030 - 202 7070.