Katten dieetvoeding

Wij geven u graag deskundig advies over dieetvoeding voor uw huisdier. Het blijkt in de praktijk maar al te vaak dat het woord dieetvoeding wordt onderschat. Het leven van een dier in het beginstadium van nierfalen kan met meerdere maanden worden verlengd als het naast de reguliere medicijnen een speciaal nierdieet krijgt. Wij kunnen u er alles over vertellen.

De specifieke samenstelling van een nierdieet, zoals onder andere de langketen omega-3-vetzuren, zorgen voor beperking van de ontsteking in de nieren en de verbetering van de doorbloeding van de nier. Zo kunnen we nog talloze voorbeelden geven waarbij dieetvoeding een zeer grote plaats inneemt naast de reguliere medicatie.

We hebben een grote verscheidenheid aan dieetvoeding voor de kat voor velerlei aandoeningen zoals overgewicht, suikerziekte, voedselallergie, huidproblemen, spijsverteringsstoornissen, leveraandoeningen, nieraandoeningen, aandoeningen aan de afvoerende urinewegen, hartproblemen, gewrichtsproblemen, gebitsaandoeningen, herstellende voeding na ziekte en operatie, uitdroging en gedragsproblematiek.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Openingstijden

Maandag08:30 - 18:30
Dinsdag08:30 - 18:30
Woensdag08:30 - 18:30
DonderdagGesloten
Vrijdag08:30 - 18:30

In het weekend zijn wij gesloten.

Huisdierenverzekering

Als grootste huisdierenverzekeraar ter wereld heeft Petplan veel kennis en ervaring opgebouwd. Er kunnen diverse redenen zijn om uw huisdier te verzekeren. Eén ding is zeker: met de Petplan Zorgverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van uw dierenarts.

Lees verder

Afspraak maken

Om voldoende aandacht aan u en uw dier te kunnen geven, werken wij uitsluitend op afspraak.

Bel ons op 035 - 601 42 11 of 035 - 601 52 15.

Spoed

Bel één van de bovenstaande telefoonnummers of buiten openingstijden naar 030 - 202 7070.