Onderhoudsvoeding Virbac

Elke hond is een carnivoor. Dit betekent dat het echte vleeseters zijn. De onderhoudsvoeding van Virbac is een nieuwe generatie voeding die volledig aansluit bij het instinct en de nutritionele behoefte van de hond.

Het assortiment van Virbac onderhoudsvoeding is gebaseerd op een lage koolhydraat en hoge eiwit formulering. De hoeveelheid zetmeel en koolhydraten is verlaagd en vervangen door een hoog gehalte aan dierlijk eiwit. Dit om zo nauwkeurig mogelijk aan te sluiten bij de nutritionele behoefte van de hond.

De onderhoudsvoeding van Virbac is te verkrijgen voor kleine rassen en grotere rassen en de voeding is onderverdeeld in de categorieën baby, junior, adult en senior.

Actie:

  • Op de tweede zak onderhoudsvoeding krijgt u 50% korting!
  • Spaarsysteem: u krijgt van ons een spaarkaart en elke 7e zak krijgt u GRATIS.

Ook bevat het assortiment van Virbac een speciale voedingslijn voor honden die zijn gesteriliseerd/gecastreerd. Door de verandering in de hormoonhuishouding heeft uw hond een minder snelle stofwisseling en hiervoor is dan ook minder energie nodig. Als uw hond dezelfde hoeveelheid voeding blijft krijgen, is de kans groot dat uw dier overgewicht krijgt. Beter voorkomen, dan 'genezen' is ons credo. Honden met overgewicht hebben een groter risico op gewrichtsproblemen, suikerziekte en huidproblemen.

Openingstijden

Maandag08:30 - 19:00
Dinsdag08:30 - 19:00
Woensdag08:30 - 19:00
Donderdag08:30 - 19:00
Vrijdag08:30 - 19:00

In het weekend zijn wij gesloten.

Huisdierenverzekering

Als grootste huisdierenverzekeraar ter wereld heeft Petplan veel kennis en ervaring opgebouwd. Er kunnen diverse redenen zijn om uw huisdier te verzekeren. Eén ding is zeker: met de Petplan Zorgverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van uw dierenarts.

Lees verder

Afspraak maken

Om voldoende aandacht aan u en uw dier te kunnen geven, werken wij uitsluitend op afspraak.

Bel ons op 035 - 601 42 11 of 035 - 601 52 15.

Spoed

Bel één van de bovenstaande telefoonnummers of buiten openingstijden naar 0900 - 222 3000.