Puppyconsult gratis

Heeft u een jonge pup in huis? Dan is ons gratis puppyconsult echt iets voor u! Nadat uw puppy op een leeftijd van 6, 9, 12 en 16 weken door de dierenarts gevaccineerd en gecontroleerd is, kunt u een afspraak maken met de assistente voor een gratis puppyconsult.

Het eerste jaar van een pup is een belangrijke periode qua groei en gedrag en wij geven u graag advies over hoe u uw hond hierbij het beste kan begeleiden. De puppyconsulten zijn een mooie manier om uw pup te laten wennen aan de dierenartsenpraktijk en alle handelingen die daar voorkomen. Tijdens dit consult wordt de pup gewogen en nagekeken en worden er verschillende onderwerpen besproken zoals het wisselen van het gebit, ontwormen en ontvlooien, castreren of steriliseren, voeding, gedrag en nog meer. Nare ervaringen zal uw pup niet op doen. Hij wordt bijvoorbeeld niet geprikt zoals bij de inenting wel het geval is. Het gratis consult is echt bedoeld om de pup een positieve ervaring in de dierenartsenpraktijk te geven! Komt u ook? Wij zien u graag op het puppyconsult.

NB: Voor medische problemen dient u een afspraak te maken bij een van de dierenartsen.

Openingstijden

Maandag08:30 - 18:30
Dinsdag08:30 - 18:30
Woensdag08:30 - 18:30
DonderdagGesloten
Vrijdag08:30 - 18:30

In het weekend zijn wij gesloten.

Huisdierenverzekering

Als grootste huisdierenverzekeraar ter wereld heeft Petplan veel kennis en ervaring opgebouwd. Er kunnen diverse redenen zijn om uw huisdier te verzekeren. Eén ding is zeker: met de Petplan Zorgverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van uw dierenarts.

Lees verder

Afspraak maken

Om voldoende aandacht aan u en uw dier te kunnen geven, werken wij uitsluitend op afspraak.

Bel ons op 035 - 601 42 11 of 035 - 601 52 15.

Spoed

Bel één van de bovenstaande telefoonnummers of buiten openingstijden naar 030 - 202 7070.