Wat doen wij

Dierenartsenpraktijk Hoogstraten is een moderne kliniek voor de behandeling van honden, katten, konijnen en knaagdieren. Naast de reguliere consulten voor bijvoorbeeld vaccinatie en nagels knippen, kunt u bij ons ook terecht voor steeds meer specialistische zorg.

U hoeft dus niet langer meer naar de stad voor zaken als bloedonderzoek, röntgenologie, chirurgie, gebitsbehandelingen en voedingsadviezen. U heeft een klein dierenziekenhuis gewoon bij u om de hoek. Verder onderscheiden we ons van andere dierenartsenpraktijken met aparte spreekkamers die speciaal zijn ingericht voor de hond en de kat, uitslaapplekken ook speciaal ingericht apart voor de hond en kat, een aparte operatiekamer op de bovenverdieping en een lift. Kortom: Wij leveren de beste veterinaire zorg voor uw huisdier volgens de nieuwste veterinaire inzichten.

Hond

Kat

  • Algemene gezondheidscheck, consult, vaccinaties, nagels knippen, anaalklieren legen, oren uitspuiten, steriliseren, castratie
  • Uitgebreid onderzoek van bloed en urine, ontlastingsonderzoek op parasieten, testen van huidafkrabsels op mijten en schimmel
  • Röntgendiagnostiek
  • Echografie (o.a. van de thorax, abdomen en ook pretecho's bij dracht)
  • Hartonderzoek (ECG), huidbiopten, sneltesten voor onder meer Fiv (feline immunodeficientie virus), Fip (feline infectieuze peritonitis), FeLV (feline leukemievirus), giardia, parvo en glucosetesten voor diabetes.
  • Orthopedische chirurgie

Konijn

Knaagdieren

  • Algemene gezondheidscheck, consult, nagels knippen, gebitssanering.
  • Uitgebreid onderzoek van urine, ontlastingsonderzoek op parasieten, testen van huidafkrabsels op mijten en schimmel
  • Röntgendiagnostiek

Sfeerimpressie

Openingstijden

Maandag08:30 - 19:00
Dinsdag08:30 - 19:00
Woensdag08:30 - 19:00
Donderdag08:30 - 19:00
Vrijdag08:30 - 19:00

In het weekend zijn wij gesloten.

Huisdierenverzekering

Als grootste huisdierenverzekeraar ter wereld heeft Petplan veel kennis en ervaring opgebouwd. Er kunnen diverse redenen zijn om uw huisdier te verzekeren. Eén ding is zeker: met de Petplan Zorgverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van uw dierenarts.

Lees verder

Afspraak maken

Om voldoende aandacht aan u en uw dier te kunnen geven, werken wij uitsluitend op afspraak.

Bel ons op 035 - 601 42 11 of 035 - 601 52 15.

Spoed

Bel één van de bovenstaande telefoonnummers of buiten openingstijden naar 0900 - 222 3000.