Wie zijn wij?

Bij Dierenartsenpraktijk Hoogstraten, dat wordt gerund door dierenarts Thalitha Hoogstraten, staat een gedreven team van professionals voor u klaar. Zij stellen zich graag aan u voor:

Dierenartsen

Thalitha Hoogstraten

Thalitha Hoogstraten

Ik ben Thalitha. Na een studie diergeneeskunde in Utrecht ging ik in 2010 aan de slag als waarnemer bij de Soester dierenpraktijk van Elske Klein. Nog hetzelfde jaar kon ik deze praktijk overnemen. Ik ben er trots op dat we ons, inmiddels vanuit een mooi pand aan de Koningsweg 2-22,  steeds meer ontwikkelen tot een klein Dierenziekenhuis. Zo hoeven we onze patiënten steeds minder door te sturen en blijft de zorg vertrouwd, persoonlijk en dus dichtbij. Verder ben ik dol op mijn chihuahua’s Pico en Elske en shetlandpony’s Marlon en Treintje. Ook ben ik dressuuramazone in de wedstijdsport met mijn dressuurpaard Cordoba.

Frederik Haaksema

Frederik Haaksema

Assistenten

Marina Ramselaar

Marina Ramselaar

Ik ben Marina, en ik woon samen met mijn gezin en onze 2 honden, Donder en Gentle, in Baarn. Na 20 jaar uit het vak te zijn geweest, kreeg ik bij dierenartsenpraktijk Hoogstraten de kans om te herintreden. Ik werk hier vanaf oktober 2019, en heb het erg naar mijn zin. Geen dag is hetzelfde, contact met mens en dier en werken in een leuk team maakt dat ik elke dag met een lach naar mijn werk ga.

Tessa van der Werf

Tessa van der Werf

Mijn naam is Tessa en sinds juni 2020 ben ik na een jaar ergens anders gewerkt te hebben weer terug bij de praktijk als assistente. Ik wist al lang dat ik iets met dieren wilde gaan doen als beroep, dus ben ik mijn droom achterna gegaan door de studie voor paraveterinair te volgen. Belangrijk vind ik dat alle dieren met de beste zorg weer naar huis gaan en daar probeer ik samen met dit leuke team zoveel mogelijk aan bij te dragen. Ik ben dol op katten, thuis heb ik twee katten genaamd Misty en Molly. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd erop uit te gaan met mijn vriend of een drankje te doen met vriendinnen.

Manuëla Kroft

Manuëla Kroft

Ik ben Manuëla en woon samen met mijn vriend Willem, 5 hamsters en mijn lieve whippet Odin in Barneveld. Hier zijn wij begin 2020 naartoe verhuisd vanuit Badhoevedorp. In mijn vrije tijd zit ik zeker niet stil. Zo ben ik voor de hobby model en kledingontwerpster. Ook vind ik het hartstikke leuk om te tuinieren en klussen in huis. Toen ik heel jong was wou ik dierenarts worden. Na een aantal stages op de middelbare school was mij duidelijk dat ik veel meer kon bieden als paraveterinair. Vanaf november 2020 ben ik komen werken op de praktijk. Mij kun je al je vragen stellen, in het bijzonder knaagdier verzorging, vacht verzorging en voeding.

Praktijkmanager en financiële administratie

Saskia Dijkhuis

Saskia Dijkhuis

Mijn naam is Saskia Dijkhuis en ik ben ingehuurd om de praktijk ondersteuning te bieden op het gebied van management en de financiële administratie. Ik heb ruime ervaring in de veterinaire branch. Mijn speciale interesse is diergedrag en in dit leervlak heb ik dan ook de nodige opleidingen en cursussen gevolgd. Thuis heb ik een echte dierentuin: twee paarden, een pony, drie honden, kippen en een poes. Met een aantal van deze dieren bied ik dierondersteunende therapieën in verschillende zorginstellingen. Ook ben ik als gastdocent verbonden aan de Dokter Snuffel Academie.

Externe veterinaire professionals

Lennart van der Jagt

Lennart van der Jagt

Lennart van der Jagt heeft zijn diergeneeskunde studie afgerond in 2001 en is eigenaar van dierenkliniek Zeist.

Sinds 2009 heeft Lennart een eigen echo-praktijk: Eerstelijns Dierenecho’s,  hij maakt buik, hart en dracht echo’s voor dierenartsenpraktijken die zelf geen echo apparaat hebben.

Specialisten

Om te kunnen voorzien in steeds meer specialistische zorg werkt Dierenartsenpraktijk Hoogstraten verder nog samen met verschillende erkende specialisten. Op het moment is dat een orthopedisch chirurg, een tandheelkundig dierenarts en een dierenarts die echo's kan verzorgen van hart- en buikorganen. Deze drie specialisten werken op zzp-basis in de praktijk.

Openingstijden

Maandag08:30 - 18:30
Dinsdag08:30 - 18:30
Woensdag08:30 - 18:30
Donderdag08:30 - 18:30
Vrijdag08:30 - 18:30

In het weekend zijn wij gesloten.

Huisdierenverzekering

Als grootste huisdierenverzekeraar ter wereld heeft Petplan veel kennis en ervaring opgebouwd. Er kunnen diverse redenen zijn om uw huisdier te verzekeren. Eén ding is zeker: met de Petplan Zorgverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van uw dierenarts.

Lees verder

Afspraak maken

Om voldoende aandacht aan u en uw dier te kunnen geven, werken wij uitsluitend op afspraak.

Bel ons op 035 - 601 42 11 of 035 - 601 52 15.

Spoed

Bel één van de bovenstaande telefoonnummers of buiten openingstijden naar 0900 - 222 3000.