Wie zijn wij

Bij Dierenartsenpraktijk Hoogstraten, dat wordt gerund door dierenarts Thalitha Hoogstraten, staat een gedreven team van professionals voor u klaar. Zij stellen zich graag aan u voor:

Dierenartsen

Thalitha Hoogstraten

Thalitha Hoogstraten

Ik ben Thalitha. Na een studie diergeneeskunde in Utrecht en werkervaring bij diverse dierenklinieken ging ik in 2010 aan de slag als waarnemer bij de Soester dierenpraktijk van Elske Klein. Nog hetzelfde jaar kon ik deze praktijk overnemen. Ik ben er trots op dat we ons, inmiddels vanuit een mooi pand aan de Koningsweg 2-22,  steeds meer ontwikkelen tot een klein Dierenziekenhuis. Zo hoeven we onze patiënten steeds minder door te sturen en blijft de zorg vertrouwd, persoonlijk en dus dichtbij. Verder ben ik dol op mijn chihuahua’s Pico en Elske en shetlandpony’s Marlon en Treintje. Ook ben ik dressuuramazone in de wedstijdsport met mijn dressuurpaard Cordoba.

Eva

Eva

Mijn naam is Eva en ik werk sinds oktober 2018 bij Dierenartsenpraktijk Hoogstraten. Hiervoor heb ik vier jaar bij twee andere klinieken gewerkt. Ik zie er naar uit om met evenveel enthousiasme hier aan de slag te gaan. Verder heb ik veel plezier met onze grote vriendelijke reus Hugo. Hugo is een trekpaard en vroeger reed hij toeristenrond door Amsterdam. Tegenwoordig is hij bij ons met pensioen en gaan we met hem voor de wagen het bos in. Dan rent ook onze vrolijke Border Collie Muffin (te zien op de foto) graag mee. Weer thuis wacht onze kat Hummel, een voormalig asielkat, ons weer op.

Claire Schievink

Claire Schievink

Ik ben Claire Schievink en al sinds 1986 dierenarts voor gezelschapsdieren. Ik werk altijd vanuit mijn hart en heb behalve de regulaire diergeneeskunde opleiding aan de universiteit van Utrecht, ook homeopathie bestudeerd. In oktober 2018 startte ik met de opleiding veterinaire acupunctuur. Tot nu toe heb ik gewerkt in mijn eigen praktijken in Amsterdam-Zuid, Almere Buiten en Soesterberg. Ik vind het nu heel fijn om in de praktijk van Thalitha Hoogstraten parttime te mogen werken. We hebben een fantastisch team en alle mogelijkheden voor een compleet zorgpakket voor uw huisdier.

Assistenten

Belinda Nieuwenhuis

Belinda Nieuwenhuis

Mijn naam is Belinda. Sinds mei 2017 ben ik met veel plezier werkzaam in Dierenartsenpraktijk Hoogstraten. Hiervoor heb ik bij meerdere dierenartsenpraktijken gewerkt, waaronder 15 jaar in een grote praktijk voor gezelschapsdieren en paarden. Wat het werk zo leuk maakt, is het contact met mens en dier. Mijn doel is elke dag opnieuw te doen wat het beste is voor zowel het huisdier als zijn/haar baas. Sinds 2000 woon ik samen met mijn vriend in Soest. Zelf heb ik op dit moment één kip als huisdier, genaamd Kip.

Esmé Blankesteijn

Esmé Blankesteijn

Mijn naam is Esmé. Ik ben sinds oktober 2018 werkzaam als paraveterinair bij Dierenartsenpraktijk Hoogstraten. Ik vind het erg belangrijk om een luisterend oor te kunnen bieden en de juiste adviezen te kunnen geven. Samen met het team van Dierenartsenpraktijk Hoogstraten wil ik ervoor zorgen dat u met een gerust hart naar huis gaat en dat er tijd voor u genomen is. Naast mijn werk als paraveterinair ben ik veel op stal te vinden bij mijn paard Isa. Ik ben haar volop aan het trainen om de wedstrijdsport in te gaan. Ook vind ik het heerlijk om op vrije dagen samen met mijn vriend en hondje Rakker te wandelen. Graag tot ziens bij Dierenartsenpraktijk Hoogstraten!

Tessa van der Werf

Tessa van der Werf

Mijn naam is Tessa en ik werk sinds oktober 2018 met veel plezier in deze praktijk. Ik wist al lang dat ik iets met dieren wilde gaan doen als beroep, dus ben ik mijn droom achterna gegaan door de studie voor paraveterinair te volgen. Belangrijk vind ik dat alle dieren met de beste zorg weer naar huis gaan en daar probeer ik samen met dit leuke team zoveel mogelijk aan bij te dragen. Ik ben dol op katten. Ik heb dan ook zelf een poes, genaamd Misty. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd erop uit te gaan met mijn vriend of een drankje te doen met vriendinnen.

Specialisten

Om te kunnen voorzien in steeds meer specialistische zorg werkt Dierenartsenpraktijk Hoogstraten verder nog samen met verschillende erkende specialisten. Op het moment is dat een orthopedisch chirurg, een tandheelkundig specialist en een dierenarts die echo's kan verzorgen van hart- en buikorganen. Deze drie specialisten werken op zzp-basis in de praktijk.

Openingstijden

Maandag08:30 - 19:00
Dinsdag08:30 - 19:00
Woensdag08:30 - 19:00
Donderdag08:30 - 19:00
Vrijdag08:30 - 19:00

In het weekend zijn wij gesloten.

Huisdierenverzekering

Als grootste huisdierenverzekeraar ter wereld heeft Petplan veel kennis en ervaring opgebouwd. Er kunnen diverse redenen zijn om uw huisdier te verzekeren. Eén ding is zeker: met de Petplan Zorgverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van uw dierenarts.

Lees verder

Afspraak maken

Om voldoende aandacht aan u en uw dier te kunnen geven, werken wij uitsluitend op afspraak.

Bel ons op 035 - 601 42 11 of 035 - 601 52 15.

Spoed

Bel één van de bovenstaande telefoonnummers of buiten openingstijden naar 0900 - 222 3000.