Wie zijn wij?

Bij Dierenartsenpraktijk Hoogstraten, dat wordt gerund door dierenarts Thalitha Hoogstraten, staat een gedreven team van professionals voor u klaar. Zij stellen zich graag aan u voor:

Dierenartsen

Thalitha Hoogstraten

Thalitha Hoogstraten

Ik ben Thalitha. Na een studie diergeneeskunde in Utrecht ging ik in 2010 aan de slag als waarnemer bij de Soester dierenpraktijk van Elske Klein. Nog hetzelfde jaar kon ik deze praktijk overnemen. Ik ben er trots op dat we ons, inmiddels vanuit een mooi pand aan de Koningsweg 2-22,  steeds meer ontwikkelen tot een klein Dierenziekenhuis. Zo hoeven we onze patiënten steeds minder door te sturen en blijft de zorg vertrouwd, persoonlijk en dus dichtbij. Verder ben ik dol op mijn chihuahua’s Pico en Elske en shetlandpony’s Marlon en Treintje. Ook ben ik dressuuramazone in de wedstijdsport met mijn dressuurpaard Cordoba.

Assistenten

Belinda Nieuwenhuis

Belinda Nieuwenhuis

Mijn naam is Belinda. Sinds mei 2017 ben ik met veel plezier werkzaam in Dierenartsenpraktijk Hoogstraten. Hiervoor heb ik bij meerdere dierenartsenpraktijken gewerkt, waaronder 15 jaar in een grote praktijk voor gezelschapsdieren en paarden. Wat het werk zo leuk maakt, is het contact met mens en dier. Mijn doel is elke dag opnieuw te doen wat het beste is voor zowel het huisdier als zijn/haar baas. Sinds 2000 woon ik samen met mijn vriend in Soest.

Chantal van Dijk

Chantal van Dijk

Hoi! Ik ben Chantal en u zult mij vanaf heden op maandag, dinsdag en woensdag vinden in de praktijk. Vanaf januari heb ik mij aangesloten bij het team van dierenartsenpraktijk Hoogstraten. In de zomer van 2019 ben ik afgestudeerd als paraveterinair op het Aeres MBO in Barneveld, en ik ben vanaf deze periode ook al aan het werk als paraveterinair.

Hoewel ik een passie heb voor zowel grote als kleine dieren heb ik helaas zelf geen huisdieren thuis door allergieën in de familie. Ondertussen zijn mijn vriend en ik druk opzoek naar een eigen woning. Hier zal dan uiteraard wel wat gezelschap komen!

Naast mijn werkzaamheden achter de balie en in de operatiekamer, hebben met name de gebitszorg van dieren en diabetes bij dieren mijn interesse. In de toekomst wil ik mij graag, door middel van nascholing, op deze gebieden meer willen bekwamen.

Marina Ramselaar

Marina Ramselaar

Hallo, ik ben Marina, en ik woon samen met mijn gezin en onze 2 honden, Donder en Gentle, in Baarn. Na 20 jaar uit het vak te zijn geweest, kreeg ik bij dierenartsenpraktijk Hoogstraten de kans om te herintreden. Ik werk hier vanaf oktober 2019, en heb het erg naar mijn zin. Geen dag is hetzelfde, contact met mens en dier en werken in een leuk team maakt dat ik elke dag met een lach naar mijn werk ga.

Rosa van Amstel

Rosa van Amstel

Ik ben Rosa van Amstel, getrouwd en moeder van twee dochters. Thuis hebben wij twee parkieten en twee katten, Kyra en Mushu. Na tien jaar in een praktijk in Bussum gewerkt te hebben, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden op loopafstand van mijn huis. Als paraveterinair vind ik het leuk om mens en dier te begeleiden en te ondersteunen waar mogelijk. Ook vind ik het belangrijk dat mensen met een zo goed mogelijk gevoel naar huis gaan.

Praktijkmanager en financiële administratie

Saskia Dijkhuis

Saskia Dijkhuis

Mijn naam is Saskia Dijkhuis en ik ben ingehuurd om de praktijk ondersteuning te bieden op het gebied van management en de financiële administratie. Ik heb ruime ervaring in de veterinaire branch. Mijn speciale interesse is diergedrag en in dit leervlak heb ik dan ook de nodige opleidingen en cursussen gevolgd. Thuis heb ik een echte dierentuin: twee paarden, een pony, drie honden, kippen en een poes. Met een aantal van deze dieren bied ik dierondersteunende therapieën in verschillende zorginstellingen. Ook ben ik als gastdocent verbonden aan de Dokter Snuffel Academie.

 

Specialisten

Om te kunnen voorzien in steeds meer specialistische zorg werkt Dierenartsenpraktijk Hoogstraten verder nog samen met verschillende erkende specialisten. Op het moment is dat een orthopedisch chirurg, een tandheelkundig dierenarts en een dierenarts die echo's kan verzorgen van hart- en buikorganen. Deze drie specialisten werken op zzp-basis in de praktijk.

Openingstijden

Maandag08:30 - 19:00
Dinsdag08:30 - 19:00
Woensdag08:30 - 19:00
Donderdag08:30 - 19:00
Vrijdag08:30 - 19:00

In het weekend zijn wij gesloten.

Huisdierenverzekering

Als grootste huisdierenverzekeraar ter wereld heeft Petplan veel kennis en ervaring opgebouwd. Er kunnen diverse redenen zijn om uw huisdier te verzekeren. Eén ding is zeker: met de Petplan Zorgverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van uw dierenarts.

Lees verder

Afspraak maken

Om voldoende aandacht aan u en uw dier te kunnen geven, werken wij uitsluitend op afspraak.

Bel ons op 035 - 601 42 11 of 035 - 601 52 15.

Spoed

Bel één van de bovenstaande telefoonnummers of buiten openingstijden naar 0900 - 222 3000.