Zylkene - Stress natuurlijk opgelost!

Stress kennen we allemaal. Dieren niet uitgezonderd. Ook zij kunnen stress ervaren. Bijvoorbeeld bij de komst van een baby of huisdier, een verhuizing, verblijf in een pension, bij vuurwerk, onweer, als er meerdere dieren in hetzelfde huis verblijven of tijdens het reizen. We verkopen voor dieren een middel dat stress op natuurlijke manier kan oplossen: Zylkene.

Zylkene is een hypoallergeen aanvullend voedingssupplement dat vrij is van conserveringsmiddelen en lactose vrij is. Het kan een normale en evenwichtige voeding overigens niet vervangen.

Zylkene is smakelijk en eenvoudig te geven: open de capsule en meng het wateroplosbare poeder met wat eten of een snoepje zoals een stukje vlees of vis. De capsules kunnen ook in hun geheel gegeven worden. Zylkene hoeft maar een keer per dag gegeven te worden.

Voor kortdurende stress kan 1 tot 2 dagen van tevoren met zylkene worden begonnen, verder blijven gebruiken gedurende de periode van stress.
Bij langdurige stress kan men binnen 1 tot 2 weken verbetering verwachten. Voor het beste resultaat dient zylkene 1 tot 2 maanden gegeven te worden.

Symptomen van stress symptomen herkennen:

  • behoefte doen in huis
  • overmatig likken en bijten aan poten en lichaam
  • verminderde eetlust en afvallen
  • slaapstoornissen
  • veranderd humeur, sneller blazen en bijten
  • veranderde lichaamshouding, grote pupillen, lage houding

Openingstijden

Maandag08:30 - 19:00
Dinsdag08:30 - 19:00
Woensdag08:30 - 19:00
Donderdag08:30 - 19:00
Vrijdag08:30 - 19:00

In het weekend zijn wij gesloten.

Huisdierenverzekering

Als grootste huisdierenverzekeraar ter wereld heeft Petplan veel kennis en ervaring opgebouwd. Er kunnen diverse redenen zijn om uw huisdier te verzekeren. Eén ding is zeker: met de Petplan Zorgverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van uw dierenarts.

Lees verder

Afspraak maken

Om voldoende aandacht aan u en uw dier te kunnen geven, werken wij uitsluitend op afspraak.

Bel ons op 035 - 601 42 11 of 035 - 601 52 15.

Spoed

Bel één van de bovenstaande telefoonnummers of buiten openingstijden naar 0900 - 222 3000.